Nijverheidslaan 16

Veenendaal

Op het industrieterrein ‘Het Ambacht’ is te huur een representatieve bedrijfsruimte aan de Nijverheidslaan 16-22 te Veenendaal, dus zoekt u extra bedrijfsruimte of opslag dan is het zeker een aanbeveling om deze multifunctionele ruimte te bezichtigen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar in het bedrijfspand.

Bedrijfsruimte 1: heeft een totaaloppervlakte van maar liefst 1.550 m², verdeeld over 2 ruimtes (van elk circa 775 m²) die met elkaar verbonden zijn en waarbij deelverhuur bespreekbaar is. Deze ruimte is bereikbaar via een grote overheaddeur. Deze ruimte kan worden gecombineerd met representatieve kantoorruimte van circa: 125 m².

Bedrijfsruimte 2. Heeft een afmeting van ruim 340 m², deze ruimte kan eventueel gecombineerd worden met kantoorruimte.

(Bedrijfs)ruimte 3. Een showroom op mooie zicht locatie van circa 240m². Deze showroom is eventueel te combineren met de beschikbare kantoorruimte. De kantoorruimte heeft een afmeting van circa 248 m².

(Bedrijfs)ruimte 4. Dit is een kantoorruimte gecombineerd met een showroom ter grootte van circa 130 m².

Huurprijs
Vanaf € 48,00 per m² per jaar, exclusief BTW en gebruik kosten elektra en water

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het pand beschikbaar.

Voorschot servicekosten
Bij deelverhuur treden wij graag in overleg omtrent het gewenste gebruik en het passende voorschot servicekosten.

Bereikbaarheid en ligging
Het Ambacht is gelegen aan de oostelijke rand van Veenendaal in de provincie Utrecht. Het heeft een gunstige ligging nabij belangrijke snelwegen en uitvalswegen.
De bedrijfsruimte ligt vlakbij de Rondweg-Oost (N233) die aansluit op de Snelwegen A12 en A30. Dit zorgt voor een goede verbinding met steden zoals Utrecht, Arnhem en Amersfoort.

Ook met openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar, waarbij meerdere buslijnen en ook het station Veenendaal Centrum op nabijgelegen afstand liggen.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betaling
Huurpenningen en voorschot servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal twee (2) maanden huur, inclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct mogelijk.

Huurtermijn
In overleg.

Voor de huurtermijn geldt dat de locatie gelegen is in een door de gemeente Veenendaal aangewezen herontwikkelingsgebied. Hier dient in de huurtermijn rekening mee te worden gehouden. Uiteraard bespreken wij graag de mogelijkheden met u telefonisch en/of tijdens de bezichtiging.

Opzegtermijn
In overleg.