Anna van Hoevellstraat 61

Wageningen

Te huur! Duurzame bedrijfshal met kantoorruimte in Wageningen

Algemeen:
Op zoek naar een moderne en duurzame bedrijfsruimte met energielabel A++?
Dan is deze prachtige bedrijfshal welke is gelegen op een hoek op een bedrijventerrein Nude Park II te Wageningen precies wat je zoekt! Vanaf nu beschikbaar, biedt deze hal een scala aan mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten. De bedrijfsruimte wordt verhuurd met drie prive parkeerplaatsen welke gelegen zijn voor de bedrijfsunit.

Indeling:
De begane grond van deze duurzaam gebouwde unit is ideaal voor opslag, kleinschalige productiewerkzaamheden of het stallen van uw auto, caravan of camper. Met acht zonnepanelen en een warmtepomp draagt deze hal bij aan een milieubewuste en energiezuinige werkomgeving. Daarnaast heeft de bedrijfsruimte op de begane grond een toilet met fontein, vloerverwarming en een praktische Hörmann overheaddeur.

Op de 1e verdieping is het mogelijk de unit naar eigen behoefte in te delen in verschillende kantoorruimtes. Deze verdieping heeft een prachtig uitzicht dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als zijkant. Op deze verdieping is ook vloerverwarming aanwezig. Een praktische keuken maakt deze verdieping compleet.

Locatie:
De unit bevindt zich in een recent ontwikkeld bedrijfsverzamelgebouw dat met de auto, bestelbus en vrachtwagen goed bereikbaar is.
De Campus van Wageningen University & Research is in de nabijheid, net als de N225 richting Rhenen en het centrum van Wageningen. De snelwegen A12 (Den Haag-Arnhem), A15 (Rotterdam-Bemmel) en A50 (Zwolle-Arnhem) zijn vanuit deze locatie goed bereikbaar. Aan de rand van het bedrijventerrein stoppen diverse bussen richting Wageningen, Tiel, Doorn, Zeist en Utrecht.

Belangrijke informatie:
- Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het CPI reeks CPI alle huishoudens
gepubliceerd door het CBS.
- Model huurovereenkomst: ROZ-model voor kantoorruimte en andere bedrijfsruimte
in de zin van artikel 7: 230a BW.
- Huurprijs: €1.275,- inclusief servicekosten, exclusief btw
- Aanvaarding in overleg in combinatie met een kennismaking
- Waarborgsom 3 maanden huur