Parallelweg 11j

Woudenberg

Ondernemer, ben jij op zoek naar een modern, energiezuinig, representatief bedrijfs- kantoorpand dat: en goed bereikbaar is, fantastisch uitzicht heeft en je naar eigen inzicht kunt indelen?. Dan is deze hoek-unit echt iets voor jou.

De unit bestaat eigenlijk uit twee delen. Op de begane grond is er een ruim parkeerterrein met voldoende parkeerplekken voor eventueel personeel of klanten. Bij de entree vind je ook de meterkast (krachtstroom is aanwezig net als glasvezel), een trapopgang en er is een zeer grote opslag- bedrijfsruimte aanwezig.

Via de trap kom je op de eerste verdieping, De vloer is van beton en hier kunnen kantoorruimtes met een pantry en toilet worden gerealiseerd. Ook is hier vloerverwarming aanwezig.

En als je wilt genieten van fantastisch uitzicht over weilanden dan kun je je bureau heerlijk voor de grote raampartij plaatsen.

De unit ligt op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein aan de Parallelweg te Woudenberg. Deze unit is recent als nieuwbouw opgeleverd. De unit is goed geïsoleerd, ruim opgezet en beschikt over een groot buitenterrein.
Het industrieterrein ligt strategisch tussen de dorpen Scherpenzeel en Woudenberg, aan de N224 op korte afstand van de A12 en A28.

Kortom ben jij op zoek naar een bedrijfsunit voor opslag en kantoormogelijkheden? Neem dan contact met ons op!. Wij leiden je graag rond in dit pand.