Ridder Fulcolaan 38

Maarsbergen

Ridder Fulcolaan 38 te Maarsbergen

Bent u op zoek naar een woning die u direct kunt betrekken? Wij presenteren u met trots deze compleet gemoderniseerde en uitgebouwde eengezinswoning. Met een royale woonkamer, een moderne open keuken en talloze luxe voorzieningen, zoals airco in de woonkamer en een van de slaapkamers, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven.

Royale Woonkamer en Luxe Keuken
Dankzij de uitbouw aan de achterzijde op de begane grond beschikt de woning over een royale woonkamer, compleet met vloerverwarming. De moderne open keuken met kookeiland is een echte eyecatcher. Voorzien van twee kastenwanden, complete inbouwapparatuur en voldoende bergruimte, is deze keuken perfect voor de culinaire liefhebber. De keuken, geplaatst in 2022, beschikt over een Quooker, twee ovens (waarvan één combi-oven), een vaatwasser en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Zonnige Tuin en Uitgebreide Bijgebouwen
Via openslaande deuren betreedt u de zonnige tuin, die naadloos aansluit op de woonkamer dankzij doorlopende tegels. Achter in de tuin vindt u een houten bijgebouw met een jacuzzi en een royale berging met achterom. De oorspronkelijke berging aan de voorzijde is omgetoverd tot een praktische werk- of kantoorruimte.

Comfortabele Slaapkamers en Moderne Badkamer
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer (2023) met inloop(regen)douche, tweede toilet, dubbel wastafelmeubel en handdoekradiator. De tweede verdieping herbergt een ruime zolderkamer met voldoende bergruimte en airconditioning, zodat het 's zomers lekker koel blijft.

Energiezuinig en Centraal Gelegen
Deze woning is uitgerust met airconditioning en maar liefst 15 zonnepanelen op het dak, wat bijdraagt aan een energiezuinig en duurzaam huishouden. De ligging is zeer centraal, met uitstekende verbindingen naar Utrecht, Arnhem en Amersfoort (N226 en A12). Het NS-station Maarn ligt op slechts 5 minuten rijden, waardoor u altijd snel op uw bestemming bent.
Waarom zou u wachten? Deze unieke woning heeft alles wat u zoekt en meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en grijp deze geweldige kans voordat iemand anders dat doet. Uw droomhuis in Maarsbergen wacht op u!
Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging!

Ridder Fulcolaan 38, Maarsbergen - Uw nieuwe thuis in het hart van Nederland.