Bakkersweg 43

Maarn

Welkom bij de Bakkersweg 43 in Maarn

LET OP: genoemde prijs is een vanaf biedprijs!

Stel je voor: een royale half vrijstaande woning met een eigen garage en oprit, gelegen in een van de meest geliefde straten van Maarn. Hier geniet je van een harmonieuze mix van rust en natuur, terwijl alle gemakken van het dagelijks leven binnen handbereik zijn.

Met een tuin die grenst aan het schilderachtige Maarnse beekje, heeft deze woning een unieke ligging een royaal perceel van 355 m2. En alsof dat nog niet genoeg is, bevind je je hier tussen de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, de zandverstuiving ‘de Koeheuvels’ en het Henschotermeer. Terwijl alle voorzieningen zoals winkels, basisscholen en het NS station zich op een steenworp afstand bevinden. Binnen 15 minuten sta je zelf in hartje Utrecht!

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een ruime hal, compleet met een toilet en een trap naar de bovenverdieping. De L-vormige woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellig zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. De keuken sluit aan op het eetgedeelte en is voorzien van een hoekkeuken. Via de keukendeur heeft u direct toegang tot de achtertuin, waar u kunt genieten van het buitenleven in uw eigen groene oase.

De eerste verdieping biedt een overloop met zijraam en maar liefst twee ruime slaapkamers (voorheen drie!). De badkamer op deze verdieping is ingericht met een ligbad, een wastafel, een 2de toilet en witgoedaansluiting.

Maar dat is nog niet alles! De zolderverdieping is ingedeeld met een royale kamer, voorzien van een wastafel en dakkapel, die perfect kan dienen als een extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. Op de voorzolder vindt u de CV opstelling in de bergruimte en een extra werkkamertje met een Velux dakraam, waardoor u alle ruimte heeft voor uw persoonlijke behoeften en wensen.

Waar wacht u nog op? Deze unieke woning biedt u alles wat u zoekt en meer! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging, voordat iemand anders deze geweldige kans grijpt om hier te wonen!

Bij de totstandkoming van de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen:
- niet-zelfbewoningsclausule
- ouderdomsclausule