Kruisbeklaan 4

Maarn

ONTDEK UW DROOMHUIS TEMIDDEN VAN EEN GROEN LANDSCHAP

Welkom bij deze royale twee-onder-een-kap woning gelegen in een prachtige omgeving waar de natuur uw voor- en achtertuin is. Een half vrijstaande woning garage en oprit omarmd door een geliefde woonwijk met weidse natuurgebieden zoals de betoverende zandafstuiving van de ‘Koeheuvels’ en het Henschotermeer.

Met 3 slaapkamers en een uitnodigende zolder die de mogelijkheid biedt tot extra kamers, wordt hier ruimte en comfort verweven. Gelegen in een rustige verkeersluwe woonwijk, biedt de voorkant van deze woning een vrij uitzicht op groen. Achter het huis zijn perfecte mogelijkheden voor de kleine ontdekkingsreizigers waaronder een leuke speelplaats.

Een vrijstaande garage met oprit staat klaar om uw voertuigen te huisvesten. Terwijl het charmante dorpscentrum van Maarn op een steenworp afstand ligt, met alle benodigde winkelvoorzieningen binnen handbereik. Bovendien bieden de nabijgelegen treinstation en snelwegtoegangen snelle verbindingen met Utrecht en de Randstad (A-12).

Betreed deze woning via een entreehal, waar zich de trapopgang, een toilet en een meterkast bevindt. De ruime L-vormige woonkamer omarmt een knusse hoek open haard, terwijl de achterzijde uitnodigt tot gezellig samenzijn met een keuken in U-vorm, compleet met kunststof werkblad en uitgebreide inbouwapparatuur. Een royale schuifpui biedt toegang tot het terras en de fraaie achtertuin. De volledige achterzijde is beneden voorzien van rolluiken.

Op de eerste verdieping wachten 3 ruime slaapkamers en een modern ingerichte, onlangs gerenoveerde badkamer op u, compleet met (inloop)douchecabine, dubbele wastafel, 2de elektrisch verwarmd gecombineerd toilet/bidet en witgoedaansluitingen, smaakvol betegeld in lichte kleuren.

De mogelijkheden ontvouwen zich verder op de 2de verdieping waar een extra kamer(s) mogelijk is, naast de opstelling van de CV ketel en zeer ruime (beschotte) opslagruimte en een extra wasmachine aansluiting.

Samengevat
Deze ruime woning met als extra de groene leefomgeving zal u aanspreken. Wij verwachten voor deze unieke woning veel belangstelling dus maak nu een afspraak om dit zelf te ervaren.

Bij de totstandkoming van de koopovereenkomst zal gebruik worden gemaakt van de niet-zelfbewonings clausule.