Bakkersweg ong

Maarn

DUURZAAM WONEN AAN DE GROENE RAND VAN MAARN

In het prachtige dorp Maarn wordt er een nieuwbouwplan gerealiseerd bestaande uit 13 energie zuinige woningen in drie verschillen types. Van de te bouwen twee onder een kapwoningen is er nog een te koop. Deze riante woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst circa 161 m2, verdeeld in een zeer royale woonkamer en keuken. De woning heeft een garage en een heerlijke (zonnige) tuin. Op de eerste verdieping zijn er standaard 4 (slaap)kamers en de badkamer. Op de 2de verdieping vindt u een riante vrij indeelbare ruimte. De locatie waar deze woning wordt gerealiseerd is werkelijk uniek te noemen. De woning wordt omringd door groen en oude, markante bomen en ligt in een rustige woonomgeving.

Binnen alle woningen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Onder andere een hoge isolatiewaarde, warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat u hier zeer comfortabel kunt wonen.

Wonen in Maarn is wonen in de natuur: het wordt omringd door bossen, heide en weilanden en Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Maar groen is in het dorp zelf ook volop aanwezig. Dat maakt Maarn tot een hele fijne plek om te wonen. Een groot pluspunt van het dorp is het 'eigen' NS station, wat u in zeer korte tijd rechtstreeks naar Utrecht of Arnhem brengt. De snelwegen zijn ook snel en goed bereikbaar.

De unieke eigenschappen van deze woning op een rij:
Woonoppervlakte ca. 161 m²
Riante woonkamer en keuken
Heerlijke tuin en garage naast de woning
4 (slaap)kamers en badkamer op de verdieping
Riante vrij indeelbare zolder
Diverse opties en uitbouwmogelijkheden zijn bespreekbaar.
Groene, prachtige locatie
Fijn dorp om te wonen.