Eikenlaan 34

Maarn

Vrij gelegen hoekwoning aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
Deze goed onderhouden, royaal uitgebouwde hoekwoning met berging is geschikt voor jonge gezinnen maar zeker ook voor diegene die een praktijk aan huis heeft, zoals kapsalon, pedicure of coaching praktijk. Daarnaast kunnen senioren levensbestendig wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De woning is gelegen op een rustige, groene woonlocatie in Maarn Zuid op loopafstand van de bossen, de sportvelden en treinstation. Aan de voorzijde van de woning is een ruime groenstrook, aan de achterzijde treft u een moestuincomplex. In deze bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug zijn veel recreatiemogelijkheden zoals onder andere Henschotermeer, Den Treek en de Kaapse Bossen. Wandelaars en mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen.

Het centrum van Maarn met zijn voorzieningen als supermarkt, diverse vers zaken en gezondheidscentrum zijn eveneens op loopafstand. Maarn ligt aan de A12 waardoor steden als Utrecht en Arnhem goed bereikbaar zijn. Door de provinciale wegen zijn ook Amersfoort en Zeist binnen ca. 15 autominuten bereikbaar. Vanuit Maarn heeft u met het OV (trein en bus) een prima alternatief voor de auto om naar Utrecht en Arnhem te reizen.

Indeling:
Begane grond:
Hal met betegelt toilet en kelderkast. Trapopgang naar de eerste verdieping.
Toegang tot de woonkamer; het betreft een royale doorzonkamer met gas openhaard. De open woonkeuken is aan de zijkant uitgebouwd en heeft een moderne inrichting.
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een extra slaapkamer en een badkamer met inloopdouche, extra toilet en wastafel. De extra slaapkamer heeft een eigen achterom en kan daardoor uitstekend gebruikt worden als praktijkruimte.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers alsmede een badkamer met ligbad, extra toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Middels vaste trap is deze verdieping te bereiken met alhier een ruime zolderkamer voorzien van dakkapel en veel bergruimte.

Bijzonderheden
Bijna alle kozijnen zijn vervangen door hardhout of aluminium (gemoffeld) kozijnen met dubbele beglazing.

De perceelsoppervlakte is inclusief de zijtuin. Deze komt door bevrijdende verjaring in eigendom en is ongeveer 127 m².