Kometenhof 2

Maarn

GROOTS WONEN IN DE RUST VAN HET GROENE MAARN

Algemeen
In een lommerrijke woonwijk van de gemeente Maarn wordt u een half vrijstaande woning aangeboden met garage en heerlijke zij- en achtertuin. Een royale “gezins” woning op een hoek met een prachtig vrij uitzicht over uitgestrekte weilanden. Een werkelijk unieke woonlocatie!

Indeling
Begane grond
In de entreehal treft u de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de bovenverdiepingen. Aan de voorzijde van de woning is een royale L-vormige woonkamer. De woonkamer loopt door naar achteren en biedt middels schuifpui toegang tot de achtertuin.
Zowel de voor-, zij- als achtertuin zijn praktisch aangelegd en goed onderhouden.
Grenzend aan de woonkamer is een halfopen keuken met diverse keuken inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot de tuin.

1e verdieping
Op de eerste bovenverdieping verbindt een overloop met een vaste opbergkast, drie slaapkamers (resp. ca. 15, 14 en 10 m2) waarvan twee aan de voorzijde en één royale ouderslaapkamer aan de achterzijde. Deze kamer grenst aan een badkamer met een douchevoorziening een ligbad, douche cabine, een tweede toilet, een bidet en wastafelmeubel.

2e (zolder)verdieping
Op de zolderverdieping bevindt zich extra bergruimte en de plaatsing van de Cv-ketel met dakraam, en een vierde grote slaapkamer (ca. 17 m2) met een dakkapel. Verrassend is de toegang tot een royaal, zonnig dakterras van 20 m2!.

Informatie locatie Maarn
De groene gemeente Maarn is een sfeerrijk dorp met ca. 5000 inwoners en is gelegen midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. In het dorp zijn alle voorzieningen, zoals winkels, scholen etc. aanwezig. Maarn beschikt over een actief verenigingsleven. Door de centrale ligging en door de aanwezigheid van een NS-station zijn steden als Utrecht en Amersfoort binnen een kwartier bereikbaar. Ook de Randstad is door de aanwezigheid van uitvalswegen snel bereikbaar.

Samengevat
Een ideale ‘’familie’’ woning in een verkeersluwe groene woonwijk, op een fantastische woonlocatie. Het is de hoogste tijd om een bezichtiging aan te vragen.