Prinseheuvellaan 14

Maarn

ROYALE HOEKWONING OP RUSTIGE GROENE LOKATIE

Algemeen.
U aangeboden in een verkeersluwe, groen opgezette woonwijk in de Utrechtse gemeente Maarn: een royale hoekwoning op een groot perceel tegenover een groene ‘plantsoenstrook’ met speelgelegenheid voor de kinderen. Ook de voor- en achtertuin (op het zuiden) van de woning bieden veel privacy. De ruime, stenen garage heeft elektra en is uitermate geschikt voor de opslag van de tuinspullen, fietsen of auto en is te bereiken via een achterom.
Bij de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Niet-zelfbewoningsclausule en de Ouderdomsclausule

Indeling
Begane grond
In de entreehal bevinden zich de toiletruimte, de trapopgang -met trapkast- naar de bovenverdiepingen. Vanuit de ruime, Z-vormige woonkamer met veel natuurlijke lichtinval heeft u aan de voorzijde vrij uitzicht op het plantsoen. De halfopen keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. De keuken geeft toegang tot de achtertuin. Hier is ook voldoende ruimte voor de eettafel met uit vrij uitzicht over de groene tuin.

1ste Bovenverdieping
Via de overloop bereikt u drie ruime, volwaardige slaapkamers. De badkamer is voorzien van de witgoedaansluitingen, een wastafel, een tweede toilet en een douchevoorziening. De badkamer heeft een fraaie granieten vloer.

2de verdieping
Met een vaste trap komt u op een zeer grote zolderverdieping. Op de voorzolder is de CV-ketelopstelling en veel bergruimte. In de vierde slaapkamer komt er door de twee aangebrachte dakramen natuurlijk daglicht in deze ruimte. Deze slaapkamer biedt ook opbergruimte weggewerkt achter de knieschotten. Indien gewenst kunnen er op de zolder extra (slaap)kamers worden gecreëerd.

Woonomgeving Maarn
Deze royale hoekwoning is gelegen in het lommerrijke Maarn, dichtbij diverse uitvalswegen zoals de A-12. Er zijn tal van recreatiemogelijkheden zoals het Henschotermeer op 10 minuten fietsen. Het is vrij wandelen en ontspannen in De bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de Koeheuvel -een zandverstuiving- op enkele loopminuten. Maarn heeft een eigen NS-station.

Samengevat
Deze ruime gezinshoekwoning op een fraaie locatie is voldoende motivatie voor een bezichtiging. Een afspraak is snel gemaakt.