Laagerfseweg 21

Woudenberg

VRIJSTAAND WONEN OP EEN ZEER FRAAIE LOCATIE MET GROOT PERCEEL

Algemeen
Aangeboden op prachtige locatie in de Utrechtse gemeente Woudenberg: karakteristieke vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 580 m² met grote garage, welke in de puntkap een afgetimmerde ruimte heeft die geschikt is als kantoorruimte. De woning beschikt aan beide zijden van de woning over een oprit. De oprit naar de garage toe is ruim voldoende voor een zzp’er met werkbus. De achtertuin is zeer fraai en met zorg ingericht met opgemetselde, beplante borders en een royaal terras met een pergola (met blauweregen). Er is een grote, gezellige veranda en een houten berging. De tuin is voorzien van geselecteerde planten, struiken, bomen, voor een lange, kleurrijke en mooie bloeitijd.

Indeling begane grond
De entree is aan de zijkant van de woning u komt binnen de in de keuken. Deze is in twee rechte opstellingen, voorzien van een inductie kookplaat en oven en opbergruimte. De keuken loopt naar achteren over in een bijkeuken met de witgoedopstellingen, een vaatwasmachine, de plaats voor de CV-ketel (Remeha Avanta 2021) en de meterkast. Vanuit bijkeuken toegang tot achtertuin.
Vanuit de keuken komt u in een hal welke toegang geeft tot een volledig betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. Hier vindt u de volledig betegelde toiletruimte met wastafel. De aan de voorzijde gelegen woonkamer heeft een gashaard en openslaande deuren naar de zijtuin. Op de vloer in de woonkamer ligt een licht, houtkleurig laminaatvloer. Op de begane grond vindt u tevens een royale slaapkamer voorzien van vloerbedekking met uitzicht op de achtertuin.

Bovenverdieping
Op de royale overloop is veel berg- en opslagruime en bevinden zich twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een inbouwkast en een wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde heeft twee af te sluiten separate bergingen. Op deze verdieping ligt ook een licht houtkleurig laminaat.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning is aantrekkelijk op loop- en fietsafstand van alle openbare voorzieningen, zoals scholen, winkels en sport- en recreatiemogelijkheden. Ook de snelle uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dichtbij bereikbaar.

Samengevat
Een vrijstaande woning met grote garage, prachtig aangelegde tuin en een ruim perceel, welke zeker de moeite waard is om nader te inspecteren. Maak dus snel een afspraak en laat u verrassen.