Stationsweg West 68en 68a

Woudenberg

Stationsweg West 68 en 68A Woudenberg
KARAKTERISTIEK WONEN IN HET GROENE WOUDENBERG
Twee woningen naast elkaar die op een eenvoudige wijze met elkaar zijn te verbinden.

Algemeen
Op een groene, rustige locatie aan één van de mooiste straten van Woudenberg ligt deze karakteristieke vrijstaande woning (beide helft van dubbel) op u te wachten. De woning toont prachtige glas-in-loodramen met fraaie details en een ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.
In de op het zuiden gerichte tuin ligt een volledig betegeld terras en staat een uitgebouwde stenen garage, ideaal voor het opbergen van de fietsen, gereedschap of parkeerplek voor de auto. Daarbij is er ook een prachtige royale veranda aanwezig met een houtkachel.

Stationsweg West 68
KARAKTERISTIEKE WONING MET 4 SLAAPKAMERS

Indeling
Begane grond
In de sfeervolle entreehal ligt een prachtige, zwart-wit geblokte linoleumvloer en is ook de trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning vindt u een lichte woonkamer met en een erker met glas-in-loodramen. Via en suite deuren komt u in de achterkamer welke is ingericht als woonkeuken, ook deze ruimte heeft een fraaie houtkachel. De keuken heeft een l vormige opstelling met een 5-pits gasfornuis, vaatwasmachine, inbouwkoelkast en combi-oven/magnetron.

Bovenverdieping
Via de overloop van de bovenverdieping heeft u toegang tot aan de achterzijde gelegen ouderslaapkamer, deze heeft een wastafel en inbouwkast. Daaraan grenzend is een volledig betegelde badkamer met toilet, wastafel, douchevoorziening, designradiator en de witgoedaansluitingen. Aan de achterzijde ligt ook nog de tweede slaapkamer. Vanaf een tweede overloop zijn de overige twee slaapkamers bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning ligt een groot balkon met vrij uitzicht op de omliggende woonomgeving.

Gezien het feit dat de woning aan Stationsweg west 68A ook te koop staat is er een mogelijkheid om deze twee woningen te combineren tot woonhuis met mantelzorg woning. De woning aan Stationsweg west 68A heeft namelijk een slaap- en badkamer op de begane grond. Er is eenvoudig binnenhuis een verbinding tussen beide woningen te realiseren.

Stationsweg West 68A

Indeling
Begane grond
Na de entree treft u een lichte woonkamer met een sfeerrijke open haard en een keuken met een losstaand gasfornuis en voldoende bergkastjes. In de daaraan grenzende bijkeuken zijn de witgoed aansluitingen en bergruimte. Volledig betegelde toiletruimte. Op de begane grond is de ruime en lichte slaapkamer met inbouwkast en de volledig betegelde badkamer met douche voorziening en wastafel. Separate opslagruimte met de ketelopstelling (CV-ketel uit 2015).

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping bevindt zich aan de voorzijde van de woning een tweede slaapkamer met wastafel en een toiletruimte.

Locatie
Woudenberg ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Uitvalswegen naar grote steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn goed bereikbaar. Het dorpscentrum ligt op loop- en fietsafstand en ook essentiële openbare voorzieningen zoals basisscholen, vervoer, sport en recreatie ( het Henschotermeer en Landgoed Den Treek ) zijn dichtbij.

Gezien het feit dat de woning aan Stationsweg West 68 ook te koop staat is er een mogelijkheid om deze twee woningen te combineren tot woonhuis met mantelzorg woning. Doordat deze woning een slaapkamer en badkamer heeft op de begane grond is deze uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Er is eenvoudig binnenhuis een verbinding tussen beide woningen te realiseren.

NB: De laatste 3 foto's geven een indicatie van een mogelijke tuininrichting.

Samengevat
Bent u op zoek naar een karakteristieke woning op een rustige en groene locatie en slaap- en badkamer op de begane grond?. Maak dan snel een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen door deze woning!