Voorstraat 27

Woudenberg

WOONWINKELPAND IN DE DORPSCENTRUM VAN WOUDENBERG

Welkom bij dit buitengewone aanbod, gelegen in het bruisende dorpshart van Woudenberg. Dit pand biedt een zeldzame combinatie van een ruime winkelruimte en een appartement verspreid over de eerste en tweede verdieping, compleet met een royaal dakterras. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de flexibele indeling maakt het ideaal voor diverse doeleinden.

Begane Grond:
Betreed de ruime winkelruimte met een indrukwekkende frontbreedte van maar liefst 11 meter, omgeven door glas voor maximale zichtbaarheid (de winkelruimte heeft energielabel A+++). Achter deze ruimte vindt u een hal die leidt naar een keuken, een toiletruimte, kelder en meterkast. Een doorgang leidt naar het appartement, terwijl een grote bedrijfs- en opslagruimte van circa 125 m² aan de achterzijde toegankelijk is voor bevoorrading. Een extra kantoor- of praktijkruimte, met een aparte ingang aan de zijgevel, voegt nog meer veelzijdigheid toe aan dit unieke pand.

Appartement:
Op de eerste verdieping wordt u verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot verschillende vertrekken. De lichte woonkamer aan de achterzijde profiteert van natuurlijke lichtinval en biedt toegang tot het royale dakterras op het zuiden, ideaal voor ontspanning en zon.
De moderne, afgesloten woonkeuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, met een bijkeuken voor extra opslag en een extra ruimte met de witgoedaansluitingen. Een extra kantoorruimte en toiletruimte bieden nog meer comfort en gemak. Via de overloop bereikt u de drie slaapkamers en een ruime badkamer met een bad, inloopdouche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, bereikbaar via een vaste trap, en overloop met ingebouwde kasten voor extra opbergruimte.

Samengevat:
Dit unieke pand combineert een winkelruimte in het hart van het dorp met het comfort van een royaal appartement, waardoor het de perfecte investeringsmogelijkheid is voor ondernemers en gezinnen die op zoek zijn naar een veelzijdige en inspirerende woon- en werkruimte. Overtuig uzelf van de mogelijkheden en maak een afspraak voor een bezichtiging.