Zeisterweg 2

Woudenberg

Ben jij op zoek naar een sfeervolle en goed onderhouden twee-onder-kap? Wil jij het natuurgebied Den Treek praktisch als achtertuin hebben en wil je op steenworp afstand van het Henschotermeer wonen? Wil je daarbij ook nog eens centraal wonen ten opzichte van diverse uitvalswegen en toch ook nabij het centrum van Woudenberg, dan is de Zeisterweg 2 de woning die je zoekt.

Wij nemen je graag mee door de woning. Via de entree kom je in de hal, waarbij de nostalgie je al gelijk tegemoetkomt. Glas-in-lood-ramen in combinatie met originele wandtegeltjes en een fraaie vloer maken dat het hier echt de jaren 30 sfeer ademt. Verder tref je hier het toilet, de meterkast en de statige trapopgang aan.

De deur rechts geeft toegang tot de woonkamer die straatgericht is en links naar de woonkeuken. Deze keuken is recentelijk geplaatst en van alle luxe voorzien en ademt geheel in de lijn van de woning de jaren dertig stijl uit en dat in combinatie met het hedendaagse gemak. Achter de keuken is er een ruime bijkeuken met de wasmachine en droger aansluiting en achter deze bijkeuken is er ook nog eens een zeer ruime schuur aanwezig. Aan bergruimte geen gebrek in deze woning. Tevens zou deze ruimte ook met een aantal aanpassingen als woongedeelte kunnen worden gebruikt.

Op de eerste verdieping is er een oorspronkelijk en een gemoderniseerd gedeelte aanwezig. Het eerste deel bestaat uit een grote slaapkamer, tweede slaapkamer, badkamer. Via de tweede slaapkamer is ook het gemoderniseerde gedeelte bereikbaar. Thans in dienst als ruime slaapkamer met diverse bedden. Uiteraard kan de indeling hier ook naar eigen inzicht aangepast worden.

Op de tweede verdieping is er een werkkamer en een slaapkamer gerealiseerd. Hier tref je ook de cv-ketel aan. Door de aanwezigheid van zonnepanelen worden de energielasten gereduceerd.

De tuin is aan de zij-, en achterkant van de woning gelegen en er is ook nog een extra houten berging aanwezig. De tuin is vorig jaar door een hovenier volledig opnieuw aangelegd waarbij direct al een grondkabel in de voortuin is gelegd t.b.v. oplaadapparatuur.

Kortom ben jij op zoek naar die niet alledaagse leuke karakteristieke woning op een fraaie locatie? Dan zien wij je graag op de Zeisterweg 2 verschijnen.