Ambachtsweg 5h

Maarsbergen

Ondernemers opgelet! Uitstekend geschikt voor onder andere accountant kantoor, informatiekantoor, assurantiekantoor, administratiekantoor en reclamebureau.

Deze nette bedrijfsruimte is centraal gelegen op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, omringd door bos en in de directe nabijheid van de op- en afritten van de A12. Met eigen vervoer is het gebouw, zowel via de provinciale wegen als via de snelwegen, goed bereikbaar. Openbaar vervoer is op loopafstand.

De bedrijfsruimte is gelegen op de eerste verdieping en is ingedeeld met een trapopgang, gezamenlijke toiletruimte op de begane grond, ruime overloop met een pantry/keuken en 2 separate (kantoor)ruimtes.

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:

- Gezamenlijke entree
- Gezamenlijke sanitaire voorziening;
- Veel daglichttoetreding;
- Te openen ramen;
- Systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
- Eigen pantry/keuken
- Deze ruimte heeft airco voor koeling in de zomer en warmte in de winter

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De servicekosten bedragen € 100,-- per maand, excl. btw. Deze servicekosten zijn inclusief alarm, WIFI en electra.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.