Nieuwbouw Maarn
04-10-2022

#3 Breur Makelaars heet per 1 september 2022 Geijtenbeek en Boers

Geijtenbeek en Boers Makelaars Maarn: Vertrouwd én dichtbij!

 

Vanaf 2005 draagt het makelaarskantoor aan de Tuindorpweg in Maarn de naam van Nick Breur. Breur Makelaars is een begrip in Maarn en omstreken. Begin 2021 heeft Nick zijn makelaardij verkocht aan Geijtenbeek en Boers uit Woudenberg. Naast Nick is Christa van Hunnik al jaren het gezicht van de makelaardij in Maarn. De naam van de makelaardij is veranderd. Maar de inzet en klantgerichtheid van alle betrokken medewerkers zeker niet.

 

‘Waar is onze opdrachtgever naar op zoek? Voor ons is dat de belangrijkste vraag en altijd het uitgangspunt waarmee we aan de slag gaan’ zegt Christa van Hunnik, makelaar van Geijtenbeek én Boers in Maarn. ‘Natuurlijk maakt het niet uit of het om aan- of verkoop van onroerend goed gaat. Voor ons staat persoonlijke dienstverlening altijd met stip op 1. Waarom? Omdat dat de beste manier is om als makelaarskantoor maatwerk kunnen leveren aan ons klanten’.

 

Geijtenbeek én Boers kent de lokale markt als geen ander. Het kennisniveau van alle medewerkers is buitengewoon hoog. Twee belangrijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te zijn voor onze opdrachtgevers.

 

Waarvoor kunt u Geijtenbeek én Boers inschakelen:

 

  • Verkoop van uw woning;
  • Aankoop van uw nieuwe woning;
  • Verhuur van uw woning;
  • Taxaties van uw woning;
  • Verkoop of verhuur van uw bedrijfsonroerendgoed.

 

Geijtenbeek én Boers ontzorgt.

 

Het is de taak van een makelaar om u te adviseren bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning of bedrijf. Daar komt veel bij kijken. We weten uit ervaring dat deskundigheid, vertrouwen en kennis van de regio de belangrijkste aspecten zijn. Laat dat nu precies zijn waar we goed in zijn bij Geijtenbeek én Boers in Maarn én in Woudenberg. Zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Geijtenbeek en Boers is altijd vertrouwd én dichtbij. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek of advies? Stap rustig binnen, u bent van harte welkom.