Nieuwbouw Maarn
07-11-2022

#4 Geijtenbeek en Boers Makelaars Maarn: De voordelen van werken met dé lokale makelaar.

Vanaf 2005 draagt het makelaarskantoor aan de Tuindorpweg in Maarn de naam van Nick Breur. Breur Makelaar is een begrip in Maarn en omstreken. Begin 2021 heeft Nick zijn makelaardij verkocht aan Geijtenbeek en Boers uit Woudenberg. Naast Nick is Christa van Hunnik al jaren het gezicht van de makelaardij in Maarn. De naam van de makelaardij is veranderd. De inzet en klantgerichtheid van alle betrokken medewerkers van dé lokale makelaar van Maarn zeker niet.

 

Kiest u bij aan- en verkoop van je woning voor een online of een lokale makelaar? Het zal u niet verbazen dat wij adviseren de lokale makelaar in te schakelen. Waarom? We leggen het graag aan u uit, zodat u hierin een goede keuze kunt maken:

 

  • De lokale makelaar kent de markt;

Als lokale makelaar weten we welke woningen er recent zijn verkocht en tegen welke prijs. Hierdoor kan Geijtenbeek én Boers jou een goed en eerlijk beeld geven van de verkoopprijs die je voor jouw woning kunt verwachten.

  • De lokale makelaar is zeer betrokken;

Bij de verkoop van uw woning gaat het (vaak) om grote bedragen. Daarom is het niet alleen belangrijk dat een makelaar uw woning voor een zo goed mogelijk bedrag verkoopt, maar moet ook de hele samenwerking prettig voelen. Wij zetten ons daar 100% voor in. Samen bereiken we het beste resultaat.

  • De lokale makelaar zorgt voor de beste verkoopprijs;

Om uw woning tegen de beste prijs te verkopen is onderhandeltalent en ervaring nodig. Beide zijn bij Geijtenbeek én Boers in goede handen. Wij benutten altijd onze kennis van de lokale markt in uw voordeel.

  • De lokale makelaar heeft een groot netwerk;

Als de lokale makelaar beschikken wij over een groot netwerk en kunnen daardoor makkelijker de juiste (potentiële) koper voor uw woning bereiken. Tel daarbij de inzet van social media en Funda op en uw woning komt breed in beeld bij geïnteresseerden in uw woning.

  • De lokale makelaar ontzorgt;

Het is de taak van een makelaar om u te adviseren bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning of bedrijf. Daar komt veel bij kijken. We weten uit ervaring dat deskundigheid, vertrouwen en kennis van de regio de belangrijkste aspecten zijn. Laat dat nu precies zijn waar we goed in zijn bij Geijtenbeek én Boers in Maarn én in Woudenberg. Zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Geijtenbeek én Boers biedt een breed scala aan diensten en mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Wij werken vanuit onze kantoren in Maarn én Woudenberg.

 

Waarvoor kunt u Geijtenbeek én Boers inschakelen:

 

  • Verkoop van uw woning;
  • Aankoop van uw nieuwe woning;
  • Verhuur van uw woning;
  • Taxaties van uw woning;
  • Verkoop of verhuur van uw bedrijfsonroerendgoed.

 

 

Geijtenbeek én Boers is altijd vertrouwd én dichtbij. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek of advies? Stap rustig binnen, u bent van harte welkom.