Nieuwbouw Maarn
21-11-2022

#5 Geijtenbeek én Boers Maarn neemt afscheid van Nick Breur

Op 30 december 2022 is Nick Breur precies 30 jaar en 6 maanden makelaar in Maarn. Vele verkopen en aankopen van vastgoed in en buiten Maarn zijn begeleid door Nick. Nick was en is een begrip in Maarn en, tot voor kort, naamgever van de makelaardij in Maarn.

 

Op 30 december 2022 komt er een einde aan de makelaars carrière van Nick Breur. Vanaf 1 januari gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Maar iedereen die Nick een beetje kent weet dat hij zeker niet achter de geraniums gaat zitten. Daarvoor is Nick simpelweg nog te actief.

 

Nick zal ook na 1 januari 2023 - als zelfstandig taxateur - taxatie werkzaamheden blijven uitvoeren. Daarnaast zijn Nick en zijn vrouw de trotse eigenaren van ’t Oude Raadhuis in Maarn. Volgens de eigen website (https://raadhuismaarn.nl/) de mooiste trouw- en vergaderlocatie van de Heuvelrug. Daarnaast is Nick Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en auditeur bij het validatie en taxatie-instituut NRVT. Stilzitten zal voor Nick en zijn vrouw geen optie zijn.

 

Nick heeft in de afgelopen jaren intensief met Christa van Hunnik samengewerkt. Na het vertrek van Nick op 30 december aanstaande zal Christa 100% van de werkzaamheden van Nick als makelaar overnemen.