Nieuwbouw Maarn
29-09-2022

#2 - Breur Makelaars heet per 1 september 2022 Geijtenbeek en Boers

Vanaf 2005 draagt het makelaarskantoor aan de Tuindorpweg in Maarn de naam van Nick Breur. Breur Makelaars is een begrip in Maarn en omstreken. Begin 2021 heeft Nick zijn makelaardij verkocht aan Geijtenbeek en Boers uit Woudenberg. Naast Nick is Christa van Hunnik al jaren het gezicht van de makelaardij in Maarn. De naam van de makelaardij is veranderd. Maar de stuk voor stuk zeer betrokken medewerkers niet.

 

Nick en Christa werken al jaren samen in Maarn. Samen met het hele team zorgen ze voor het zorgeloos aan- en verkopen van onroerend goed. Door de plezierige en intense samenwerking tussen Nick en Christa is Christa meer en meer het gezicht van het Maarnse makelaarskantoor geworden.

 

‘Leuk maar zeker uitdagend zal de komende periode zonder Nick op kantoor best worden’ begint Christa. ‘Onze dienstverlening blijft uiteraard zoals onze opdrachtgevers dat gewend zijn. Onze nieuwe slogan ‘vertrouwd en dichtbij’ is daarbij zeer van toepassing. Onze kantoortijden blijven gelijk. Dat geldt uiteraard ook voor onze persoonlijke dienstverlening en lokale kennis van de woningmarkt. Juist daarmee voegen we waarde toe aan alle vragen en opdrachten van onze klanten’ geeft Christa overtuigend aan.

 

‘Ook digitaal gaan we onze dienstverlening verder versterken’ vervolgt Christa. ‘Onze website www.geijtenbeekenboers.nl is volledig vernieuwd en helemaal up-to-date. Als woningzoekende en als verkoper van onroerend goed kan onze nieuwe website jou zeker helpen. Daarnaast gaan we actiever gebruikmaken van onze socialmediakanalen’.

 

De dienstverlening van Geijtenbeek en Boers draait om u. In alles wat we doen zijn we ‘vertrouwd en dichtbij’. Stap eens binnen in ons kantoor. U bent van harte welkom. We gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan.

 

Via onze website en socials houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen van Breur Makelaars naar Geijtenbeek en Boers. Volg ons op Facebook of Instagram en je mist niets.