Nieuwbouw Maarn
01-09-2022

#1 - Breur Makelaars heet per 1 september 2022 Geijtenbeek en Boers

Vanaf 2005 draagt het makelaarskantoor aan de Tuindorpweg in Maarn de naam van Nick Breur. Breur Makelaars is een begrip in Maarn en omstreken. Begin 2021 is Breur Makelaars overgenomen door Geijtenbeek en Boers uit Woudenberg. De samenwerking tussen Breur en Geijtenbeek en Boers bestond al langer bracht duidelijk meerwaarde aan beide makelaarskantoren. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het overdragen van de werkzaamheden van Nick aan Christa van Hunnik.

Nick en Christa werken al jaren samen in Maarn. Samen met het hele team zorgen ze voor het zorgeloos aan- en verkopen van onroerend goed. Door de plezierige en intense samenwerking tussen Nick en Christa is Christa meer en meer het gezicht van het Maarnse makelaarskantoor geworden.

Vanaf 1 september 2022 zal de naam ‘Breur Makelaars’ wijzigen naar Geijtenbeek en Boers. Erwin Geijtenbeek en Barbara Boers zijn in november 2019 gestart met hun makelaarskantoor in Woudenberg. Met de overname van Breur Makelaars willen Erwin en Barbara alle klanten in de regio nog beter van dienst zijn bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfs onroerend goed. ‘Nick heeft een mooi en succesvol bedrijf gebouwd de afgelopen jaren’ volgens Erwin Geijtenbeek. ‘De overname van Breur past helemaal in de ambities die Barbara en ik hebben’.

‘We zijn blij dat Nick na de overname is blijven werken en zijn kennis en ervaring verder heeft overgedragen aan Christa. Nick is een begrip in Maarn, en daarop willen we graag verder bouwen’.

De service- en dienstverlening van Geijtenbeek en Boers Maarn blijft uiteraard zoals iedereen in Maarn dat gewend is. Het kantoor blijft open op de bekende openingstijden en uiteraard is iedereen welkom voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Via onze website en socials houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen van Breur Makelaars naar Geijtenbeek en Boers. Volg ons op Facebook of Instagram en je mist niets.