Willem de Zwijgerlaan 19

Woudenberg

VRIJSTAANDE BUNGALOW IN DORPSCENTRUM VAN WOUDENBERG

Algemeen Gelegen op een gewilde locatie nabij het centrum van de Utrechtse gemeente Woudenberg, presenteren wij u met trots deze prachtige vrijstaande bungalow. De woning beschikt over een ruime garage en een eigen oprit met parkeergelegenheid voor drie auto's. De achtertuin is een oase van rust met een overkapt terras, een gazon, en diverse beplante borders.

Indeling Begane Grond De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning en leidt naar een ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer en een handige bergruimte. De woonkamer aan de voorzijde straalt karakter en charme uit, mede door de zichtbare dakpunt, houten balken, en glas-in-lood deuren. De sfeer wordt nog verder verhoogd door de gezellige open haard.
Via de toog betreedt u de functionele woonkeuken, uitgerust met een inductiekookplaat, een inbouwkoelkast, een handige inbouwbergkast met de meterkast. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de achtertuin. De woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van lichte plavuizen, wat zorgt voor een ruimtelijk en licht gevoel.

Vanuit de woonkamer bereikt u de ouderslaapkamer met twee inbouwkasten en een mooi uitzicht over de tuin. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een inloopdouche en een ventilatieraam. Ook de toiletruimte is volledig betegeld en beschikt over een fontein. De tweede slaapkamer, eveneens met inbouwkast, heeft een deur die naar de achtertuin leidt.

Vliering Via een vlizotrap bereikt u de royale zoldervliering, die veel extra opslagruimte biedt.

Woonomgeving Woudenberg is een groene gemeente aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De woning is gunstig gelegen op loop- en fietsafstand van alle openbare voorzieningen, zoals scholen, winkels en sport- en recreatiemogelijkheden. Bovendien zijn de snelle uitvalswegen naar steden als Amersfoort en Utrecht eenvoudig te bereiken.

Samengevat Deze praktisch ontworpen vrijstaande woning is een bezichtiging meer dan waard. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis.

Bij de totstandkoming van de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen:
- niet-zelfbewoningsclausule
- ouderdomsclausule